Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali29g6.1kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Palsternakka 11g6.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g28g11kcal0.5g2.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g192kcal15.2g15.4g7g4g
Valittu annoskoko266g96kcal7.6g7.7g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna133g48kcal3.8g3.9g1.8g1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712