Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 116g260kcal7.8g47g1.6g12.7g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 44g58kcal1.2g1.4g5.3g0g
Maustekurkku44g7.2kcal0.3g1.3g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g1323kcal22.4g105.6g85.2g27.8g
Valittu annoskoko266g661kcal11.2g52.8g42.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna133g331kcal5.6g26.4g21.3g7g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534