Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.2g5.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow105g89kcal4.8g15.7g0.5g5.2g
Herkkusieni säilyke 12g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g290kcal13.4g43.2g5.4g14.4g
Valittu annoskoko266g145kcal6.7g21.6g2.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna133g72kcal3.4g10.8g1.4g3.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831