Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow169g34kcal5.1g3.4g0g4.2g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä19g34kcal0.5g2.2g2.6g0g
Vuohenjuusto President38g97kcal7.1g0.2g7.5g0g
Valkoviini kuiva 38g26kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g447kcal25.6g12g27.6g8.4g
Valittu annoskoko266g223kcal12.8g6g13.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna133g112kcal6.4g3g6.9g2.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744