Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 63g67kcal5.3g8.8g0.2g4.4g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5g7.1kcal0.2g0.4g0.5g0g
Harissa 1 annos = 30 g3.7g10kcal0.3g2g0.3g0g
Ketsuppi, Heinz3.7g3.9kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g469kcal32g34.8g19.8g13g
Valittu annoskoko266g234kcal16g17.4g9.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna133g117kcal8g8.7g5g3.3g
Arvot/100g100g88kcal6g6.5g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468