Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Kalaliemi laimennettu 125g3.7kcal0g0.4g0.3g0g
Kirjolohifilee 50g83kcal8.4g0g5.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Maustekurkku19g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g289kcal19g8.4g19g3.2g
Valittu annoskoko266g144kcal9.5g4.2g9.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna133g72kcal4.8g2.1g4.8g0.8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223