Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 20g89kcal4.1g0g8.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Tomaatti 17g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Spagetti 12g38kcal1.2g7.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g314kcal14.6g21.2g17.8g4.2g
Valittu annoskoko266g157kcal7.3g10.6g8.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna133g78kcal3.7g5.3g4.5g1.1g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143