Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g44g18kcal4.3g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g75kcal3g0.8g6.8g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]15g60kcal3.1g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g873kcal99.2g12g49.6g0g
Valittu annoskoko266g436kcal49.6g6g24.8g0g
Annoskoko puolitettuna133g218kcal24.8g3g12.4g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716