Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow56g20kcal0.6g3.9g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g84g283kcal11g57.4g1.3g5.4g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g968kcal52g127.8g28.2g11.6g
Valittu annoskoko267g484kcal26g63.9g14.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna133g242kcal13g32g7.1g2.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145