ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g254g520kcal45.6g0g38g0g
Fariinisokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5.6g18kcal0.1g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g1136kcal91.4g23.8g76g0g
Valittu annoskoko267g568kcal45.7g11.9g38g0g
Annoskoko puolitettuna133g284kcal22.9g6g19g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307