Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g47g47kcal8.1g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Munakoiso 47g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Basilika, tuore2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.7g
Ruohosipuli, tuore7.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 19g5kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g270kcal19.8g13.6g13g8g
Valittu annoskoko267g135kcal9.9g6.8g6.5g4g
Annoskoko puolitettuna133g68kcal5g3.4g3.3g2g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411