Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g280kcal23.4g0g20.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kookosöljy 100g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g116g59kcal1.6g8.7g1.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.3g2.5kcal0.2g0.3g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g11g3.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)3.3g2.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g775kcal53.2g27.2g49.4g2.2g
Valittu annoskoko267g388kcal26.6g13.6g24.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna133g194kcal13.3g6.8g12.4g0.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536