Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g21g64kcal4.2g0.3g5.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g21g33kcal3.3g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g358kcal19.4g18.2g22.8g4.8g
Valittu annoskoko267g179kcal9.7g9.1g11.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna133g90kcal4.9g4.6g5.7g1.2g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419