Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)79g52kcal11.8g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g88g20kcal1.2g3g0.4g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g240kcal27.6g10.4g9.2g1.2g
Valittu annoskoko267g120kcal13.8g5.2g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna133g60kcal6.9g2.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g1.9g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107