Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio24g33kcal0.7g1.5g2.8g0g
Pizzamix juusto24g78kcal4.7g1.6g5.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton47g52kcal10.8g0g1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl39g141kcal4.3g26.6g1.7g2.3g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g689kcal42.6g64.2g29g5.8g
Valittu annoskoko267g345kcal21.3g32.1g14.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna134g172kcal10.7g16.1g7.3g1.5g
Arvot/100g100g129kcal8g12g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719