Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1061g224kcal12.7g36.1g2.1g22.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Paprika punainen 112g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g37g8.6kcal0.2g1.2g0.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön25g175kcal0.5g1.1g4g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Vesi499g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g37g309kcal0g0g34.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha749g1243kcal142.3g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g4135kcal319.4g102.8g238.8g53.4g
Valittu annoskoko2660g2068kcal159.7g51.4g119.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna1330g1034kcal79.9g25.7g59.7g13.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737