Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi88g8.7kcal1.3g1.3g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g394g79kcal3.9g11.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)131g89kcal2.1g19.5g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis262g294kcal57.7g0g7.9g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g1265kcal133.4g67.8g49.2g0g
Valittu annoskoko2660g633kcal66.7g33.9g24.6g0g
Annoskoko puolitettuna1330g316kcal33.4g17g12.3g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389