Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio701g1963kcal17.5g24.5g196.3g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 666g1980kcal10g42.4g199.8g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 280g56kcal1.9g8.4g0.3g5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro105g32kcal2.2g4.4g0.5g3.4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Hunaja 46g151kcal0.2g36.8g0g0g
Sinappi (teollinen)35g45kcal1.5g4.9g2.1g0g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Anjovis-filee, 1 kpl210g442kcal20g29.4g27.3g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 210g46kcal0.7g3.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g9773kcal120g364.8g855.4g45g
Valittu annoskoko2660g4887kcal60g182.4g427.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna1330g2443kcal30g91.2g213.9g11.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171