Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2000g519kcal31.2g70g4g38g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g60g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g4180kcal77.6g187.8g334.8g89.6g
Valittu annoskoko2660g2090kcal38.8g93.9g167.4g44.8g
Annoskoko puolitettuna1330g1045kcal19.4g47g83.7g22.4g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180