Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1053g344kcal6.5g58.5g2.1g26.8g
Parsakaali brokkoli 877g308kcal40.5g17.1g2.6g21.9g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g702g2421kcal175.5g415.5g15.4g75.8g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g6162kcal445.8g982.8g40.4g253.4g
Valittu annoskoko2660g3081kcal222.9g491.4g20.2g126.7g
Annoskoko puolitettuna1330g1541kcal111.5g245.7g10.1g63.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549