Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1400g1610kcal308g0g35g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g70g630kcal0g0g70g0g
Flora kevyt ruoka 7%700g595kcal7g31.5g49g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g70g112kcal6.3g21.7g0.2g0.5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g420g462kcal12.6g27.3g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g6818kcal667.8g161g375.6g1g
Valittu annoskoko2660g3409kcal333.9g80.5g187.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna1330g1705kcal167g40.3g93.9g0.3g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393