Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1200g1320kcal288g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Margariini 80% keskiarvo60g426kcal0.2g0.1g48g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1000g1100kcal30g32g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g5908kcal646.8g102.6g333.6g13.6g
Valittu annoskoko2660g2954kcal323.4g51.3g166.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna1330g1477kcal161.7g25.7g83.4g3.4g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486