Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1575g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]420g1418kcal50.4g0g155.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g6071kcal207.4g108.4g561.8g25.6g
Valittu annoskoko2660g3036kcal103.7g54.2g280.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna1330g1518kcal51.9g27.1g140.5g6.4g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272