Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.3g1g3.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g995kcal113.9g0g60g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g450g148kcal4.9g21.1g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 601g458kcal11.3g93.2g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g3340kcal265.4g240g132.2g15.4g
Valittu annoskoko2664g1670kcal132.7g120g66.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna1332g835kcal66.4g60g33.1g3.9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571