Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi451g2027kcal29.3g270.3g94.6g14g
Voi 225g1634kcal2.7g0.9g183.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl601g2042kcal12g18g210.2g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1201g2042kcal86.5g192.2g102.1g0g
Sokeri 72g293kcal0g72g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Liivate 24g84kcal20.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g16245kcal302.2g1106.8g1180g28g
Valittu annoskoko2664g8122kcal151.1g553.4g590g14g
Annoskoko puolitettuna1332g4061kcal75.6g276.7g295g7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626