Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1118g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 112g83kcal14.7g1.2g0.4g7.7g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )38g341kcal0g0g37.6g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 217g660kcal19g120.2g4.1g30.2g
Grahamjauho 559g1834kcal59.1g339.4g12.3g55.4g
Vehnäjauho puolikarkea 604g2072kcal61.5g422.8g7.2g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g9980kcal308.6g1767.2g123.2g228.8g
Valittu annoskoko2664g4990kcal154.3g883.6g61.6g114.4g
Annoskoko puolitettuna1332g2495kcal77.2g441.8g30.8g57.2g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901