Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g63kcal2g1.6g5.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste450g117kcal4.1g21.6g1.4g10.4g
Peruna, vanha, kuorittu 563g429kcal10.6g87.3g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5337g2743kcal206g226.4g105.6g34g
Valittu annoskoko2669g1372kcal103g113.2g52.8g17g
Annoskoko puolitettuna1334g686kcal51.5g56.6g26.4g8.5g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355