Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 56g176kcal4.6g32.5g1.7g5.6g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g26g42kcal6g0g2.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 26g59kcal4.2g0.1g4.7g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g38g120kcal8.6g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g1178kcal75.4g65.2g64.2g11.2g
Valittu annoskoko267g589kcal37.7g32.6g32.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna134g294kcal18.9g16.3g16.1g2.8g
Arvot/100g100g220kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568