Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g46g166kcal3.7g36.5g0.2g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.3g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell58g63kcal13.9g0g0.3g0g
Pesto rosso8.4g24kcal0.4g0.4g2.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g6.9g5.2kcal0.2g1g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset58g15kcal0.7g2.3g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g5.2g5.6kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g592kcal38.2g83.2g10.4g5g
Valittu annoskoko267g296kcal19.1g41.6g5.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna133g148kcal9.6g20.8g2.6g1.3g
Arvot/100g100g111kcal7.2g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823