Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli50g150kcal1.8g2.2g15g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g507kcal6.4g16.6g45.4g3.8g
Valittu annoskoko267g254kcal3.2g8.3g22.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna134g127kcal1.6g4.2g11.4g1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716