Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g164kcal18.7g0g9.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Punaviini, 12%18g15kcal0.1g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7.1g0g1.3g
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g566kcal40.6g21.2g32g4.8g
Valittu annoskoko267g283kcal20.3g10.6g16g2.4g
Annoskoko puolitettuna134g142kcal10.2g5.3g8g1.2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267