Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 50g17kcal2.3g1g0.2g1.2g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Palvikinkku HK 3%19g19kcal3.4g0.1g0.6g0g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)13g26kcal0.2g5.8g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä50g55kcal3.9g9g0.3g4g
Papu valkoinen, keitetty 50g54kcal4.2g7g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g790kcal30g49.8g50.4g19.6g
Valittu annoskoko268g395kcal15g24.9g25.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna134g198kcal7.5g12.5g12.6g4.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613