Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow42g33kcal1.7g5.4g0.4g1.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g63g50kcal10.6g0g0.5g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g389kcal31.8g16g20.4g4.2g
Valittu annoskoko268g195kcal15.9g8g10.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna134g97kcal8g4g5.1g1.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670