Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu100g41kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Raparperi 67g23kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g84g326kcal0g81.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g779kcal1.4g190g0.4g5.4g
Valittu annoskoko268g390kcal0.7g95g0.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna134g195kcal0.4g47.5g0.1g1.4g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970