Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g78g44kcal7g3.9g0.2g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)36g39kcal1g5.9g1.3g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä31g18kcal0.2g4.6g0g0.3g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli4.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.1g11kcal2.7g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä30g18kcal0.1g4.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g16g6.2kcal0g1.6g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker13g52kcal0g12.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g609kcal28.2g109.2g6.8g2g
Valittu annoskoko268g304kcal14.1g54.6g3.4g1g
Annoskoko puolitettuna134g152kcal7.1g27.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813