Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 94g49kcal11.1g0.1g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 94g40kcal0.4g3.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 52g157kcal4.5g28.6g1g7.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Siirappi 11g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g569kcal32.4g83.6g2.8g15g
Valittu annoskoko268g285kcal16.2g41.8g1.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna134g142kcal8.1g20.9g0.7g3.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385