Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )70g246kcal12.7g41.5g2.7g4.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g819kcal56.8g84.6g27g8.6g
Valittu annoskoko268g410kcal28.4g42.3g13.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna134g205kcal14.2g21.2g6.8g2.2g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881