Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Kirjolohifilee 109g181kcal18.3g0g12g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Juuriselleri 16g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 53g70kcal1.3g15g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g695kcal43g40.4g38.4g8g
Valittu annoskoko268g348kcal21.5g20.2g19.2g4g
Annoskoko puolitettuna134g174kcal10.8g10.1g9.6g2g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785