Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g193g212kcal44.3g0g4g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g16g62kcal5.2g0g4.5g0g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g1187kcal103.6g26.6g74.4g3g
Valittu annoskoko268g593kcal51.8g13.3g37.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna134g297kcal25.9g6.7g18.6g0.8g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480