Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl24g31kcal3.2g0.1g2g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Omenasose, omatekoinen44g57kcal0g13.2g0g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)44g30kcal5.4g1.7g0.1g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 53g36kcal0.4g8g0.1g0.4g
Vadelma 22g9kcal0.2g0.9g0.2g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g1.8g3.6kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.7kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g901kcal24.4g112.2g35.8g4.6g
Valittu annoskoko268g451kcal12.2g56.1g17.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna134g225kcal6.1g28.1g9g1.2g
Arvot/100g100g168kcal4.6g20.9g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285021