Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g125kcal4.3g25.3g0.7g1.1g
Kauralese 6.6g24kcal1.2g3g0.5g1.1g
Paprika punainen 110g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g38g88kcal5.7g0.4g7.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)44g48kcal10.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g959kcal45.6g68.6g55.2g9g
Valittu annoskoko268g479kcal22.8g34.3g27.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna134g240kcal11.4g17.2g13.8g2.3g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051