Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)90g23kcal0.9g5g0g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g213kcal20g13.2g9g3.4g
Valittu annoskoko268g107kcal10g6.6g4.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna134g53kcal5g3.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139