Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 197g55kcal2.3g8g0.4g4.1g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 2.8g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai56g208kcal2.8g18g14.1g1.1g
Siirappi, tumma4.2g14kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g578kcal10.6g59.2g31.2g10.6g
Valittu annoskoko268g289kcal5.3g29.6g15.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna134g145kcal2.7g14.8g7.8g2.7g
Arvot/100g100g108kcal2g11.1g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903