Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g156g38kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen23g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kurkku 31g3.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.7kcal0g1.5g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g367kcal5.4g19g29g8.8g
Valittu annoskoko268g184kcal2.7g9.5g14.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna134g92kcal1.4g4.8g7.3g2.2g
Arvot/100g100g69kcal1g3.5g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730