Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)534g1817kcal35.3g416.8g3.2g3.7g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1069g1817kcal203.1g0g106.9g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g668g468kcal21.4g80.2g1.3g0g
Kantarelli eli keltavahvero401g80kcal10g4.8g2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5344g8364kcal539.6g1003.6g226.8g22.6g
Valittu annoskoko2672g4182kcal269.8g501.8g113.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna1336g2091kcal134.9g250.9g56.7g5.7g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136