Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Kalkkuna 300g589kcal94.4g0g23.2g0g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g38g13kcal0.2g3g0g0g
Juuriselleri 225g71kcal2.8g10.4g0.5g7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15g25kcal2.6g3.2g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5346g1704kcal214.4g81.2g50.8g42.6g
Valittu annoskoko2673g852kcal107.2g40.6g25.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna1337g426kcal53.6g20.3g12.7g10.7g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309