Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Seiti pakaste 525g407kcal92.2g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g2070kcal239.6g84g80.4g31.6g
Valittu annoskoko2674g1035kcal119.8g42g40.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna1337g518kcal59.9g21g20.1g7.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160