Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 526g999kcal142.7g0g47.4g0g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g61kcal3.7g10.6g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)468g398kcal4.7g16.4g32.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk468g125kcal2.8g24.8g0.9g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g234g66kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Kirsikkatomaatti, 50g117g23kcal0.7g4.4g0.4g0g
Basilika, tuore5.8g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g12g30kcal1.4g1.3g2.2g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g585g2046kcal64.3g432.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g7683kcal455.2g1038g184g32.6g
Valittu annoskoko2674g3842kcal227.6g519g92g16.3g
Annoskoko puolitettuna1337g1921kcal113.8g259.5g46g8.2g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357