Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1198g420kcal55.4g23.4g3.6g30g
Jauheliha, sika-nauta 399g884kcal69.9g0g67.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 599g1978kcal12g18g209.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)80g64kcal2.7g15.2g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g599kcal45.9g0g45.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g559kcal37.9g0g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g9009kcal447.6g113.2g743.6g60g
Valittu annoskoko2676g4505kcal223.8g56.6g371.8g30g
Annoskoko puolitettuna1338g2252kcal111.9g28.3g185.9g15g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366