Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)2404g5626kcal471.2g103.4g372.7g0g
Ruohosipuli, tuore240g65kcal3.4g9.1g1.4g2.6g
Mineraalisuola keskiarvo 17g0.2kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g11603kcal949.8g226.6g772.2g5.2g
Valittu annoskoko2676g5802kcal474.9g113.3g386.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna1338g2901kcal237.5g56.7g193.1g1.3g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155